Derbent Anaokulu
Derbent Mah. Atıf Erçıkan Cad. No18 KARTEPE

VİZYON

Gelecek için yurdumuza ve dünyaya verilecek en değerli armağan gördüğümüz bugünün çocuklarını doğru insanlar olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Okul öncesine verilen emek mutlu yarınlar demek.

MİSYON

Anaokulumuz ve biz ; Çağdaş eğitim ortamı yaratarak, sürekli gelişmeyi sağlayan eğitimcilerimiz ile çocuklarımızı İlköğretime ve hayata hazırlamasında, okul öncesi eğitiminin kavratılması ve çocuk gelişiminde ailelere rehberlikte, etkin olarak kaliteyi artırmak için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz Eko School Projesi kapsamında iki yıllık üstün başarıları sonucunda ödül olarak yeşil bayrak almaya hak kazanmıştır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

08.00-13:00 13.00-18:00 KULÜP SAATİ 13:00-18.00

YABANCIDIL

KULÜP SINIFINDA İNGİLİZCE, JİMNASTİK VE YARATICI DRAMA EĞİTİMLERİ VERİLMEKTEDİR.

Servisimiz yoktur.

12km

Kartepe

Bilimsel Etkinlikler

DERSLERİMİZDE FEN VE DOĞA DENEYLERİNE, GEZİ VE GÖZLEMLERE SIKLIKLA YER VERİLMEKTEDİR.

Proje Çalışmaları

EKO OKULLAR PROJESİ- BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ- BEYAZ BAYRAK OKUL PROJESİ İSO 14001